Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o ora la rece. O treime din cantitatea de aluat se lasa la o parte.
Pentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o ora la rece. O treime din cantitatea de aluat se lasa la o parte, iar din rest se intinde o foaie mai groasa, de marimea tavii de copt, se asaza in tava iar deasupra se intinde un strat subtire de marmelada. Din aluatul lasat la o parte, se fac betisoare subtiri, care se asaza peste marmelada in forma de grilaj. Prajitura se coace la foc potrivit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii