O reteta de dulciuri de post ce poate fi adaptata in mai multe variante, toate avand ca ingredient principal fulgii de cocos.
Pentru oricare variant de bilute cu cocos ai opta, procedeul de preparare este acelasi.
Se amesteca fulgii de cocos cu zaharul, cacao, alunele, esenta de rom si se umezeste cu vin atata cat trebuie ca sa nu se inmoaie prea tare. Se adauga margarina si se amesteca bine.
Se modeleaza bilute mici care se trag prin fulgi de cocos. Se dau la frigider si se consuma dupa ce s-au intarit in frigider. Ies cam 50 de bucati de bilute daca ai rabdare sa le modelezi micute cat niste bomboane (adica de bagat o singura data in gura)
Bilutele cu cocos de post se tin in frigider si se scot cand se servesc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii