O reteta de dulciuri de post ce poate fi adaptata in mai multe variante, toate avand ca ingredient principal fulgii de cocos.
Pentru oricare variant de bilute cu cocos ai opta, procedeul de preparare este acelasi.
Se amesteca fulgii de cocos cu zaharul, cacao, alunele, esenta de rom si se umezeste cu vin atata cat trebuie ca sa nu se inmoaie prea tare. Se adauga margarina si se amesteca bine.
Se modeleaza bilute mici care se trag prin fulgi de cocos. Se dau la frigider si se consuma dupa ce s-au intarit in frigider. Ies cam 50 de bucati de bilute daca ai rabdare sa le modelezi micute cat niste bomboane (adica de bagat o singura data in gura)
Bilutele cu cocos de post se tin in frigider si se scot cand se servesc
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliE sezonul capsunelor, iar eu nu le pot rezista. Nu stiu cine le-ar putea rezista, de altfel. Asadar, va propun o rulada pe...
Rulada marmorata, cu capsune si frisca
Comentarii