Bilutele de ciocolata de casa sunt delicioase. Pentru prepararea lor aveti nevoie de zahar, lapte praf, cacao, margarina si zahar vanilat.
Bilutele de ciocolata de casa sunt delicioase. Pentru prepararea lor se face un sirop din apa si zahar,se tine pe foc cam 10 minute. Se ia de pe foc si se adauga margarina.Se amesteca pana se topeste. Se adauga cacaoa, zaharul vanilat si laptele praf.
Se amesteca bine si se pune intr-o tava sau in forme si se da la rece. Se taie a doua zi in forme dorite. Se pot forma bilute date prin cocos, alune, etc sau se poate adauga la continut stafide, nuci, cocos, etc.
Bilutele de ciocolata de casa se servesc dupa ce au stat la rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii