Se aleg struguri cu boabele cat mai mari, bine coapte. Se desprind boabele, se spala si se lasa la scurs. Se face o crema de ciocolata. Se pune zaharu
Se aleg struguri cu boabele cat mai mari, bine coapte. Se desprind boabele, se spala si se lasa la scurs.
Se face o crema de ciocolata. Se pune zaharul intr-un vas la bain-marie, se adauga putina apa si cinci linguri de cacao. Se amesteca incontinuu, avand grija sa nu se lipeasca. Se rade ciocolata si, cand crema incepe sa se lege, se adauga si ea. Se mai pune pe foc cateva minute si apoi se lasa la racit, adaugandu-se si romul. Se dau boabele de struguri prin crema calduta si se scot intr-o farfurie cu fulgi de nuca de cocos, acoperindu-se bine cu acestia.
Alte dulciuri retete recomandate
Galusti cu prune
Ciocolata de casa
Tarta cu fructe
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcCiorba de burta este preferata mea dintre ciorbe, asa ca m-am gandit sa incerc si eu sa o prepar, nu numai sa o comand la...
Ciorba de burta
Comentarii