Brigadeiro, bomboanele braziliene cu gust de ciocolata si caramel sunt adorate de copii. Bomboanele se servesc cu precadere in timpul diferitelor manifestatii sau festivaluri.
Pune cele 3 ingrediente (fara fulgii de ciocolata) intr-o oala la foc mic.
Amesteca frecvent si gateste pana cand amestecul se intareste suficient incat sa-si pastreze forma. Dupa ce treci cu lingura, fundul oalei trebuie sa se vada.
Rastoarna amestecul intr-un alt vas uns cu unt si lasa la temperatura camerei pana ca se raceste de tot si se intareste.
Ia cu lingura si formeaza mici bile sub forma unei bomboane si tavaleste-le prin bomboane decorative de ciocolata.
Bomboanele de ciocolata si caramel se pastreaza la frigider.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii