Bomboane cu castane

Aceasta delicatesa se prepara amestecand o crema din 0,5 kg piure de castanet si 4 galbenusuri de ou, cu 200 g ciocolata menaj, in care punem visinele

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg piure de castane
  • 4 galbenusuri de ou
  • 200 g ciocolata menaj
  • 1 dl lapte
  • 50 g miere
  • 40 bucati (aprox. 250 g) visine fara samburi
  • putin rom pentru menaj
  • 50 g miere
  • putina sare
  • 70 g unt

Mod de preparare

Aceasta delicatesa se prepara amestecand o crema din 0,5 kg piure de castanet si 4 galbenusuri de ou, cu 200 g ciocolata menaj, in care punem visinele. Se mai adauga 1 dl lapte si 50 g miere, apoi se pune putin la congelator sa se intareasca.

Se mai poate adauga putin rom.
Alte dulciuri retete recomandate

Tarta cu visine

Spuma de capsuni

Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori