Se pune mierea la fiert, la foc mic, adaugandu-se zeama de lamaie. Se toarna frisca lichida, amestecandu-se continuu si se adauga ciocolata rasa. Cand
Se pune mierea la fiert, la foc mic, adaugandu-se zeama de lamaie. Se toarna frisca lichida, amestecandu-se continuu si se adauga ciocolata rasa. Cand amestecul este suficient de legat, se ia vasul de pe foc si se adauga miezul de nuca macinat marunt. Se continua sa se amestece si se pune o lingurita de esenta de rom.
Se toarna compozitia intr-o tava si se lasa sa se raceasca. Cand este aproape intarita, se taie in bucatele.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii