Inmuiem visinele fara samburi impreuna cu putin rom alimentar si miere si le tinem asa aprox. o zi amestecand din cand in cand. A doua zi preparam o
Inmuiem visinele fara samburi impreuna cu putin rom alimentar si miere si le tinem asa aprox. o zi amestecand din cand in cand.
A doua zi preparam o portie de martipan ca in reteta "Desertului martipan cu miere". Topim ciocolata menaj rupta bucatele, punem putina sare si o amestecam la restul compozitiei, la temperatura camerei. Apoi, neracite, formam bilute si punem o visina la mijloc. Le punem cateva minute in frigider, apoi le dam prin ciocolata topita (din 150 g ciocolata menaj si 70 g unt), apoi le tinem cateva zile la frigider.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii