Pentru bomboane de ciocolata alba si neagra se taie ciocolata si introduceti-o intr-un vas la bain-marie sau la cuptorul cu microunde.
Pentru bomboane de ciocolata alba si neagra se taie ciocolata si introduceti-o intr-un vas la bain-marie sau la cuptorul cu microunde.
De indata ce este complet topita, puneti jumatate din cantitate pe o suprafata neteda si rece (pe o placa de marmura, de inox sau sticla), intindeti-o cu o spatula si racoriti-o ca apoi sa o adunati repede si sa o puneti in vasul initial. Temperatura pe care trebuie sa o aiba este intre 30 si 32°C.
Turnati compozitia in toate orificiile formei din silicon. Puneti forma pe un platou, sa se solidifice in frigider.
Eu am topit ciocolata alba si apoi ciocolata neagra. Se pot realiza diferite combinatii.
Bomboanele de ciocolata alba si neagra se servesc dupa ce bomboanele s-au racit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii