Pentru bomboane de ciocolata alba si neagra se taie ciocolata si introduceti-o intr-un vas la bain-marie sau la cuptorul cu microunde.
Pentru bomboane de ciocolata alba si neagra se taie ciocolata si introduceti-o intr-un vas la bain-marie sau la cuptorul cu microunde.
De indata ce este complet topita, puneti jumatate din cantitate pe o suprafata neteda si rece (pe o placa de marmura, de inox sau sticla), intindeti-o cu o spatula si racoriti-o ca apoi sa o adunati repede si sa o puneti in vasul initial. Temperatura pe care trebuie sa o aiba este intre 30 si 32°C.
Turnati compozitia in toate orificiile formei din silicon. Puneti forma pe un platou, sa se solidifice in frigider.
Eu am topit ciocolata alba si apoi ciocolata neagra. Se pot realiza diferite combinatii.
Bomboanele de ciocolata alba si neagra se servesc dupa ce bomboanele s-au racit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii