Bomboanele paianjen de ciocolata sunt delicioase si foarte usor de preparat. Pentru realizarea acestei retete poti folosi resturi de blat de la orice prajitura, fie cu cacao sau pandispan simplu.
Bomboanele cu ciocolata sunt usor de prearat, sunt delicioase, si cu siguranta se potrivesc pentru Halloween.
In primul rand trebuie sa ai la indemana blat gata facut de pandispan, sau negresa, sau orice prajitura preferata.
Topeste ciocolata cu lapte la baie de aburi sau microunde, si adauga jumatate din cantitate peste blatul de prajitura sfaramitat. Amesteca bine.
Adauga tableta de ciocolata amaruie peste jumatatea de ciocolata cu lapte topita si topeste-le impreuna. Formeaza din blatul de pandispan bile mici pe care le intepi cu betigase de lemn sau pentru bomboane daca ai. Da fiecare bomboana prin ciocolata topita, lasa ciocolata in exces sa se scurga si aseaza-le pe un gratar sau pe o tava cu hartie pergament.
Cat timp ciocolata inca nu s-a intarit de tot, presara peste toate bomboanele, din abundenta, fulgi mici de ciocolata. Acum poti sa lasi bomboanele sa se intareasca de tot.
DUpa ce s-au intarit, taie fasii de lungimi egale din jeleul negru, pentru a forma picioarele bomboanelor :).
Fa cu o scobitoare locuri mici in care doresti sa pui picioarele, si aseaza acolo jeleul. Cu creioanele cu pasta de zahar deseneaza ochii: prima data fa o bulina mai mare alba, apoi un punct mic negru in mijloc.
Bomboanele paianjen cu ciocolata sunt perfecte pentru orice petrecere de Halloween.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseCeva simplu sau nu, depinde din ce perspectiva privesti.....
Prajitura cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii