Bomboanele paianjen de ciocolata sunt delicioase si foarte usor de preparat. Pentru realizarea acestei retete poti folosi resturi de blat de la orice prajitura, fie cu cacao sau pandispan simplu.
Bomboanele cu ciocolata sunt usor de prearat, sunt delicioase, si cu siguranta se potrivesc pentru Halloween.
In primul rand trebuie sa ai la indemana blat gata facut de pandispan, sau negresa, sau orice prajitura preferata.
Topeste ciocolata cu lapte la baie de aburi sau microunde, si adauga jumatate din cantitate peste blatul de prajitura sfaramitat. Amesteca bine.
Adauga tableta de ciocolata amaruie peste jumatatea de ciocolata cu lapte topita si topeste-le impreuna. Formeaza din blatul de pandispan bile mici pe care le intepi cu betigase de lemn sau pentru bomboane daca ai. Da fiecare bomboana prin ciocolata topita, lasa ciocolata in exces sa se scurga si aseaza-le pe un gratar sau pe o tava cu hartie pergament.
Cat timp ciocolata inca nu s-a intarit de tot, presara peste toate bomboanele, din abundenta, fulgi mici de ciocolata. Acum poti sa lasi bomboanele sa se intareasca de tot.
DUpa ce s-au intarit, taie fasii de lungimi egale din jeleul negru, pentru a forma picioarele bomboanelor :).
Fa cu o scobitoare locuri mici in care doresti sa pui picioarele, si aseaza acolo jeleul. Cu creioanele cu pasta de zahar deseneaza ochii: prima data fa o bulina mai mare alba, apoi un punct mic negru in mijloc.
Bomboanele paianjen cu ciocolata sunt perfecte pentru orice petrecere de Halloween.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii