Bomboane raw cu carob si canepa, made by Raw Chef Ligia Pop

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Bomboane raw cu carob si canepa, made by Raw Chef Ligia Pop

Ingrediente

  • pulpa de migdale ramasa de la laptele de migdale 100 g
  • faina proaspat macinata din caju 70 g
  • seminte de canepa decorticate 50 g
  • fibra de canepa 50 g
  • chlorella raw 10 g
  • spirulina raw 10 g
  • mesquite 10 g
  • ulei raw de cocos 10 g
  • pudra de carob (roscove) 50 g
  • miere lichida raw 70 g
  • apa filtrate 20 g
  • Pentru final
  • canepa raw 100 g
  • carob 100 g

Mod de preparare

• macinati nucile in blenderul performant Oster Versa, apoi adaugati si restul ingredientelor uscate, cu exceptia pulpei de migdale, a apei si a mierii
• intr-un bol se adauga mierea lichida si apa si ulterior celelalte ingrediente. Se amesteca bine si daca mai este necesar, adaugati inca 1-2 linguri de apa
• amestecati pana cand compozitia devine lipicioasa, batoasa si usor de modelat
• formati bombonele si dati-le prin pudra de carob si canepa decorticata.

Reteta Ligiei Pop este ideala atunci cand doriti sa preparati un desert delicios si sanatos, in special pentru cei mici. De asemenea, bomboanele raw sunt o varianta rapida si foarte sanatoasa pentru pachetelul de scoala.

Din aceeasi compozitie se pot face blaturi de prajiturele si torturi, bombonele date prin nuca de cocos sau alte seminte, puteti adauga goji, pudra de zmeura, afine sau catina etc.

Savurati cu placere!
Articolul complet: https://ligiapop.com/2016/09/22/bombonici-raw-cu-carob-pentru-copilasi/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Cele mai apreciate rețete
Ciulama cu ciuperci
1
Mancaruri cu ciuperci

Ciulama cu ciuperci

Pentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...

Ciulama cu ciuperci
Ciulama de ciuperci si usturoi de post
2
Mancaruri de post

Ciulama de ciuperci si usturoi de post

Ciulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...

Ciulama de ciuperci si usturoi de post
Hribi cu usturoi
3
Mancaruri cu ciuperci

Hribi cu usturoi

Hribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...

Hribi cu usturoi
Ciulama delicioasa de ciuperci
4
Mancaruri cu ciuperci

Ciulama delicioasa de ciuperci

Pentru ciulamaua delicioasa de ciuperci se pregatesc ciupercile la fel ca mai sus si se fierb in apa cu putina sare. Se...

Ciulama delicioasa de ciuperci
Inghetata lapte de pasare
5
Inghetate

Inghetata lapte de pasare

Aceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...

Inghetata lapte de pasare
Parteneri
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii