Pentru ciocolata de casa cu caco aveti nevoie de lapte praf, 1 kg zahar, 300 ml apa, 400 g unt, 100 g stafide, 100 g nuca prajita.
Pentru ciocolata de casa cu cacao, cernem laptele praf intr-un vas de plastic, adaugam cacaua cernuta si esenta. Fierbem apa plus zaharul 15 minute, dam deoparte, adaugam untul peste sirop. Dupa ce s-a topit turnam peste lapte, omogenizam compozitia, adaugam alunele si nuca apoi turnam compozitia pe o tava mare tapetata cu folie de plastic.
Ciocolata de casa cu cacao se poate servi dupa ce s-a intarit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii