Ciocolata de casa cu rom este un desert foarte indragit.Pentru aceasta reteta de ciocolata de casa aveti nevoie de doar 50 gr cacao.
Ciocolata de casa cu rom este un desert foarte indragit. Pentru aceasta reteta de ciocolata de casa aveti nevoie de doar 50 gr cacao. Se fierbe un sirop din apa si zahar. Dupa 8 minute se adauga untul si cacao. Se amesteca bine pana la omogenizare.
Inainte de a adauga laptele praf lasati sa se raceasca putin compozitia. Cand adaugati praful folositi-va de un tel ca sa se incorporeze bine si sa nu faca cocoloase.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava unsa cu unt. Cand s-a racit, ciocolata de casa se poate taia in formele dorite. Pentru a fi mai deosebit am facut ciocolata alba pe care am pus-o in strat subtire deasupra.
Ciocolata de casa se serveste simpla lasand ca gustul sa ne duca pe meleagurile amintirilor din copilarie.
La aceasta reteta mi-ar fi fost de ajutor o tava marca Kitchen Craft 24cm x 18cm de la kitchenshop.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii