Ciocolata Geta se prepara rapid si este delicioasa. Aveti nevoie de 2 oua, 2 cani de zahar, ½ de pachet de lapte praf.
Pentru ciocolata Geta se amesteca ouale cu zaharul pe Bain – Marie, pana cand se topeste zaharul, apoi se adauga untul, cacaoa si laptele, dupa care se intinde compozitia pe celofan sau nylon pe o tava.
Dupa ce s-a intarit, ciocolata Geta se taie bucati si se poate servi.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanSe prajeste in unt ceapa taiata pestisori pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se stinge cu...
Sos de ceapaSe rade hreanul pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu o lingurita de sare si se lasa pana a 2-a zi cand se introduce in...
Sos de hrean cu iaurtFolosirea ustensilelor metalice este interzisa. Un ceainic de portelan se incalzeste in prealabil cu apa fierbinte. In el se...
Five Oclock Tea Zilele trecute am preparat niste clatite grozave de post. Pentru umplutura am gasit in colectia mea un gem de prune cu...
Gem de prune cu ciocolata si scortisoaraDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii