Am batut albusurile cu praful de sare. Treptat am adaugat zaharul si am batut bine, pana s-au dizolvat cristalele si s-a intarit spuma rezultata din a
Am batut albusurile cu praful de sare. Treptat am adaugat zaharul si am batut bine, pana s-au dizolvat cristalele si s-a intarit spuma rezultata din albusuri. Am incorporat treptat si nuca de cocos, amestecand cu o lingura de lemn pana ajunge o pasta omogena. Am tapetat tava de cuptor cu hartie de copt, am inmuiat o lingurita in putina apa (operatiune repetata pana am terminat de asezat guguloaiele pe tava) si am luat din compozitie cat incapea in lingurita si le-am asezat in tava, fara a le da vreo forma anume. Le-am pus la cuptor, la 180 grade C, pentru 10-15 min.
Se servesc la cafeaua de dimineata sau la ceaiul de la ora 5!
Alte retete culinare recomandate
Ciocolata de casa
Placinta de dovleac
Tiramisu
Papanasi fierti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiInițial, am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin...
Colac cu carne si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii