Am batut albusurile cu praful de sare. Treptat am adaugat zaharul si am batut bine, pana s-au dizolvat cristalele si s-a intarit spuma rezultata din a
Am batut albusurile cu praful de sare. Treptat am adaugat zaharul si am batut bine, pana s-au dizolvat cristalele si s-a intarit spuma rezultata din albusuri. Am incorporat treptat si nuca de cocos, amestecand cu o lingura de lemn pana ajunge o pasta omogena. Am tapetat tava de cuptor cu hartie de copt, am inmuiat o lingurita in putina apa (operatiune repetata pana am terminat de asezat guguloaiele pe tava) si am luat din compozitie cat incapea in lingurita si le-am asezat in tava, fara a le da vreo forma anume. Le-am pus la cuptor, la 180 grade C, pentru 10-15 min.
Se servesc la cafeaua de dimineata sau la ceaiul de la ora 5!
Alte retete culinare recomandate
Ciocolata de casa
Placinta de dovleac
Tiramisu
Papanasi fierti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii