Pentru pricomigdalele cu cocos aveti nevoie de zahar, albusuri, nuca de cocos si dulceata. Sunt delicioase.
Pentru pricomigdalele cu cocos se bat albusurile spuma cu 25 g zahar. Se adauga nuca de cocos si restul de zahar. Din aceasta compozitie, se fac turtite mici si plate care se aseaza in tava pe o hartie unsa cu unt si se coc la foc potrivit, circa 12-15 minute.
Dulceata se incalzeste si se paseaza, dupa care se umplu doua cate doua, iar apoi pricomigdalele cu cocos se servesc .
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii