Aceste bombonici sunt perfecte pentru copii mai ales pentru ca nu au zahar si apoi pentru proprietatile pe care le au ingredientele . Daca sunt tinute intr-un vas cu capac in frigider tin pana la o saptamana . Sa va mai spun ca sunt foarte usor de facut .
In vasul blenderului punem toate ingredientele si pornim la inceput pe viteza mica apoi mai mare pana se fac ca si o pasta densa . De acolo luam cate putin si formam bilute pe care le dam prin cocos sau seminte de canepa. Asezam fiecare bucata intr-un vas si cand am terminat le punem la congelator pentru 20 minute apoi le mutam in frigider si servim cand avem pofta de ceva dulce si sanatos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii