Intr-o craticioara se fierbe smantana. Se marunteste ciocolata si se pune intr-un bol. Se toarna peste ciocolata smantana fiarta. Se lasa un minut si
Intr-o craticioara se fierbe smantana.
Se marunteste ciocolata si se pune intr-un bol.
Se toarna peste ciocolata smantana fiarta. Se lasa un minut si se omogenizeaza cu telul pana se face crema.
Adaugam untul in compozitie si amestecam pana se topeste.
Se lasa la racit 30 de minute.
Se modeleaza cu mainile in forma de bulgarasi.
Fiecare trufa se decoreaza cu nuca de cocos, migdale macinate, fistic maruntit sau cacao, dupa preferinte.
Retete recomadate:
Ciocolata de casa
Tort cu crema de zahar ars
Pandispan cu mere
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii