Intr-o craticioara se fierbe smantana. Se marunteste ciocolata si se pune intr-un bol. Se toarna peste ciocolata smantana fiarta. Se lasa un minut si
Intr-o craticioara se fierbe smantana.
Se marunteste ciocolata si se pune intr-un bol.
Se toarna peste ciocolata smantana fiarta. Se lasa un minut si se omogenizeaza cu telul pana se face crema.
Adaugam untul in compozitie si amestecam pana se topeste.
Se lasa la racit 30 de minute.
Se modeleaza cu mainile in forma de bulgarasi.
Fiecare trufa se decoreaza cu nuca de cocos, migdale macinate, fistic maruntit sau cacao, dupa preferinte.
Retete recomadate:
Ciocolata de casa
Tort cu crema de zahar ars
Pandispan cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii