Budinca insiropata

1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit. 2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si co

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pahar si jumate de pahare cu lapte
  • 2 linguri cu gris
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu unt
  • coaja de lamaie
  • dulceata de fructe de padure
  • sare

Mod de preparare

1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit.

2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si coaja de lamaie rasa

3. Compozitia astfel obtinuta toarn-o peste grisul fiert in racit. Amesteca usor pana se incorporeaza complet

4. Toarna compozitia in forme unse cu unt. Coace la cuptor, aproximativ 30 de minute.

5. Rastoarna budinca si pune deasupra dulceata de fructe de padure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Spanac cu usturoi verde, la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Friptura de miel in vin
1
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Ciorba cu carne de porc
2
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Nectar de caise
3
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Coquelet de Bretagne - Franta
4
Mancaruri cu carne

Coquelet de Bretagne - Franta

Coquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.

Coquelet de Bretagne - Franta
Parteneri
Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700
Bucataras.RO

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700

  Dedic acest numar rotund de 1700 retete, aniversarii de 12 ani a deosebitei comunitati numite Bucataras. Se poate...

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Prajitura cu capsuni si bezea
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea