1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit. 2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si co
1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit.
2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si coaja de lamaie rasa
3. Compozitia astfel obtinuta toarn-o peste grisul fiert in racit. Amesteca usor pana se incorporeaza complet
4. Toarna compozitia in forme unse cu unt. Coace la cuptor, aproximativ 30 de minute.
5. Rastoarna budinca si pune deasupra dulceata de fructe de padure.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii