1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit. 2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si co
1. Fierbe grisul in lapte cu praf de sare, dupa care lasa-l putin la racit.
2. Separat, freaca galbenusul cu zaharul. Adauga albusul batut spuma si coaja de lamaie rasa
3. Compozitia astfel obtinuta toarn-o peste grisul fiert in racit. Amesteca usor pana se incorporeaza complet
4. Toarna compozitia in forme unse cu unt. Coace la cuptor, aproximativ 30 de minute.
5. Rastoarna budinca si pune deasupra dulceata de fructe de padure.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - Franta Dedic acest numar rotund de 1700 retete, aniversarii de 12 ani a deosebitei comunitati numite Bucataras. Se poate...
Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii