Banane in aluat de cocos

Bananele in aluat de cocos sunt foarte simplu de facut, dar sunt delicioase, o reteta de dulciuri potrivita pentru copii.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Banane in aluat de cocos

Ingrediente

  • 3-4 banane (nu prea coapte)
  • 40 g unt/sau margarina
  • 70 g faina de orez/sau grau
  • 100 ml lapte de cocos din doza
  • 1 lingura de miere
  • un strop de sare

Mod de preparare

Se amesteca laptele de cocos, faina, praful de sare, untul topit si se mixeaza bine. Adaugam mierea, amestecam iar. Taiem bananele in jumatate, apoi din nou pe jumatate dar pe lungime. In timp ce incingem untul dam bananele prin aluat. Cand uleiul sfaraie bine, punem bananele. Le rumenim pe ambele parti dupa care le punem pe un gratar la scurs.


Bananele in aluat de cocos se servesc calde. Se pot servi alaturi de inghetata de vanilie sau putina miere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori