1. Am amestecat galbenusurile si ouale cu o jumatate din cantitatea de zahar. Am mixat si am adaugat cacaoa si pricomigdalele
1. Am amestecat galbenusurile si ouale cu o jumatate din cantitatea de zahar. Am mixat si am adaugat cacaoa si pricomigdalele farimitate si apoi am varsat incetisor laptele cald.
2. Cealalta jumatate de zahar am pus-o la facut zahar ars adica direct in tava in care urma sa coc bonet-ul.
3. Am varsat apoi compozitia peste zaharul ars si tava am pus-o intr-alta tava mai mare care avea apa in ea ca sa se coaca la aburi sau pe aburi.
4. Am copt la 180°C cred ca cel putin o ora, in orice caz nu se scoate nimic din cuptor pina ce scobitoarea bagata in centrul chestiei nu iese uscata, evident ca toata povestea asta a fost facuta cu o zi inainte de cina la care am servit-o, asa s-a odihnit toata noaptea si a avut timp sa se raceasca.
Pofta buna!
Reteta Bonet a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete cu pricomigdale gasiti aici:
Tarta Amaretto ,
Cheesecake cu menta si piersici ,
Tort cu crema de nectarine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii