Budinca cu cafea

Miezul de paine se inmoaie in apa calduta si apoi se trece prin sita.Se freaca untul cu galbenusurile si cu zahar vanilat si se amesteca cu pireul de

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g miez de paine
  • 1/2l cafea concentrata
  • 30 g unt
  • 10 oua
  • un plic zahar vanilat
  • 100g migdale sau nuci

Mod de preparare

Miezul de paine se inmoaie in apa calduta si apoi se trece prin sita.Se freaca untul cu galbenusurile si cu zahar vanilat si se amesteca cu pireul de paine,in care se introduc 100g migdale.Se bat albusurile spuma si se amesteca usor in compozitia obtinuta numai ininte.Se unge o forma cu unt,se presara cu faina,se toarna compozitia in ea,se pune in baie de apa si se fierbe o ora.
Se serveste dupa ce se raceste si cu o crema la alegere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori