Miezul de paine se inmoaie in apa calduta si apoi se trece prin sita.Se freaca untul cu galbenusurile si cu zahar vanilat si se amesteca cu pireul de
Miezul de paine se inmoaie in apa calduta si apoi se trece prin sita.Se freaca untul cu galbenusurile si cu zahar vanilat si se amesteca cu pireul de paine,in care se introduc 100g migdale.Se bat albusurile spuma si se amesteca usor in compozitia obtinuta numai ininte.Se unge o forma cu unt,se presara cu faina,se toarna compozitia in ea,se pune in baie de apa si se fierbe o ora.
Se serveste dupa ce se raceste si cu o crema la alegere.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii