Miezul de paine se inmoaie in apa calduta si apoi se trece prin sita.Se freaca untul cu galbenusurile si cu zahar vanilat si se amesteca cu pireul de
Miezul de paine se inmoaie in apa calduta si apoi se trece prin sita.Se freaca untul cu galbenusurile si cu zahar vanilat si se amesteca cu pireul de paine,in care se introduc 100g migdale.Se bat albusurile spuma si se amesteca usor in compozitia obtinuta numai ininte.Se unge o forma cu unt,se presara cu faina,se toarna compozitia in ea,se pune in baie de apa si se fierbe o ora.
Se serveste dupa ce se raceste si cu o crema la alegere.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii