Se freaca untul cu zaharul si esenta de fistic intr-un vas pus in bain-marie, fara sa fiarba, ca sa fie moale untul. Se incorporeaza galbenusurile pe
Se freaca untul cu zaharul si esenta de fistic intr-un vas pus in bain-marie, fara sa fiarba, ca sa fie moale untul. Se incorporeaza galbenusurile pe rand, frecand bine pentru a obtine o crema spumoasa. Se scoate vasul din apa calda si se adauga albusurile batute spuma tare, amestecand usor, ca sa nu se lase albusul si sa se omogenizeze crema. Se incorporeaza fisticul si romul. Se pune compozitia in forma tapetata si se coace la foc moderat, timp de 40 de minute. Se scoate din cuptor si se stropeste cu rom.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu visine
Fursecuri cu caise
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii