Budinca cu smantana este delicioasa si usor de preparat. Ingredientele necesare pentru aceasta reteta sunt: jeleu, smantana, gelatina, apa, baton de vanilie, zahar, frisca.
Se pune la fiert vanilia cu jumatate pahar de apa, pana ce da cateva clocote, se da la o parte si se adauga gelatina ca sa se dizolve, apoi se strecoara.
Separat se bate smantana cu zaharul pana se fac ca o spuma, se adauga gelatina dizolvata si 250 g frisca. Se toarna in forma si se pune la rece.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Jeleu de caise
Jeleu de visine
Fursecuri cu jeleu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii