Budinca cu smantana este delicioasa si usor de preparat. Ingredientele necesare pentru aceasta reteta sunt: jeleu, smantana, gelatina, apa, baton de vanilie, zahar, frisca.
Se pune la fiert vanilia cu jumatate pahar de apa, pana ce da cateva clocote, se da la o parte si se adauga gelatina ca sa se dizolve, apoi se strecoara.
Separat se bate smantana cu zaharul pana se fac ca o spuma, se adauga gelatina dizolvata si 250 g frisca. Se toarna in forma si se pune la rece.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Jeleu de caise
Jeleu de visine
Fursecuri cu jeleu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii