Budinca cu smantana este delicioasa si usor de preparat. Ingredientele necesare pentru aceasta reteta sunt: jeleu, smantana, gelatina, apa, baton de vanilie, zahar, frisca.
Se pune la fiert vanilia cu jumatate pahar de apa, pana ce da cateva clocote, se da la o parte si se adauga gelatina ca sa se dizolve, apoi se strecoara.
Separat se bate smantana cu zaharul pana se fac ca o spuma, se adauga gelatina dizolvata si 250 g frisca. Se toarna in forma si se pune la rece.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Jeleu de caise
Jeleu de visine
Fursecuri cu jeleu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii