Budinca cu smantana este delicioasa si usor de preparat. Ingredientele necesare pentru aceasta reteta sunt: jeleu, smantana, gelatina, apa, baton de vanilie, zahar, frisca.
Se pune la fiert vanilia cu jumatate pahar de apa, pana ce da cateva clocote, se da la o parte si se adauga gelatina ca sa se dizolve, apoi se strecoara.
Separat se bate smantana cu zaharul pana se fac ca o spuma, se adauga gelatina dizolvata si 250 g frisca. Se toarna in forma si se pune la rece.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Jeleu de caise
Jeleu de visine
Fursecuri cu jeleu
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii