Se amesteca laptele cu zaharul si cu galbenusurile. Se pune vasul la bain-marie amestecand mereu, pana cand se ingroasa compozitia. Se adauga esenta d
Se amesteca laptele cu zaharul si cu galbenusurile. Se pune vasul la bain-marie amestecand mereu, pana cand se ingroasa compozitia. Se adauga esenta de vanilie si faina in ploaie, continuand fierberea, pana cand incepe sa clocoteasca. Se lasa apoi vasul Ia racit. Untul se freaca spuma si se amesteca cu crema racita. Se pun alunele intr-o tava si se Iasa Ia cuptor cateva minute sa se rumeneasca. Alunele se piseaza si se adauga in compozitie. Se rastoarna budinca intr-o forma unsa cu putin unt si tapetata cu faina si se lasa la cuptor la foc mic. Se serveste calda, cu sos de ciocolata.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii