Batem spuma zaharul pudra si galbeusurile, macinam jumatate din cantitatea de alune iar restul o maruntim si impreuna cu branza sfaramata, zeama de la
Batem spuma zaharul pudra si galbeusurile, macinam jumatate din cantitatea de alune iar restul o maruntim si impreuna cu branza sfaramata, zeama de lamaie si coaja rasa de lamaie le turnam peste galbenusuri, amestecam bine. Batem spuma albusurile si incorporam incet in amestecul obtinut anterior. Ungem forma, o presaram cu pesmet, turnam amestecul de branza si coacem la foc mediu. Dupa racire decoram cu spuma de cocolata sau de fructe.
Alte retete culinare
Tiramisu
Tarta cu mere
Branza de vaci mascarpone
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii