Se freaca spuma untul cu zaharul si galbenusurile pana cand devine totul o pasta omogena. Se adauga un praf de sare, apoi faina proaspat cernuta. Se
Se freaca spuma untul cu zaharul si galbenusurile pana cand devine totul o pasta omogena. Se adauga un praf de sare, apoi faina proaspat cernuta. Se framanta un aluat elastic, care se imparte in doua parti egale. Se intinde o foaie si se pune intr-o forma tapetata cu faina, se pune gem de caise deasupra si se acopera cu alta foaie intinsa din restul de aluat. Se coace budinca la foc potrivit o ora, dupa care se lasa sa se raceasca usor si se pudreaza cu zahar pudra.
Se serveste taiata in forme geometrice.
retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumedieta Dukan faza de croaziera, zilele PL
Tarte dietetice cu ciuperci si piept de puiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii