Se freaca spuma untul cu zaharul si galbenusurile pana cand devine totul o pasta omogena. Se adauga un praf de sare, apoi faina proaspat cernuta. Se
Se freaca spuma untul cu zaharul si galbenusurile pana cand devine totul o pasta omogena. Se adauga un praf de sare, apoi faina proaspat cernuta. Se framanta un aluat elastic, care se imparte in doua parti egale. Se intinde o foaie si se pune intr-o forma tapetata cu faina, se pune gem de caise deasupra si se acopera cu alta foaie intinsa din restul de aluat. Se coace budinca la foc potrivit o ora, dupa care se lasa sa se raceasca usor si se pudreaza cu zahar pudra.
Se serveste taiata in forme geometrice.
retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSalata de oua cu ciuperci si sos de iaurt este delicioasa si sanatoasa! Este o reteta de salata rece care se prepara usor.
Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurtOmleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherryMuschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.
Muschiulet de porc cu ciuperciIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii