Budinca de capsuni

Se spala capsunele, se curata de codite si se trec prin sita. Piureul rezultat se fierbe cu zaharul pana se ingroasa. Se fierbe laptele, se pune gris

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg capsuni coapte
  • 150 gr gris
  • 500 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 4 albusuri

Mod de preparare

Se spala capsunele, se curata de codite si se trec prin sita. Piureul rezultat se fierbe cu zaharul pana se ingroasa.

Se fierbe laptele, se pune grisul in ploaie si, dupa ce a fiert,

se lasa la racit. Se amesteca rece cu pasta de fructe si cu albusurile batute spuma tare.Se tapeteaza o forma, se toarna compozitia si se coace in cuptor, la foc potrivit, in bain-marie, timp de 50 de minute.

Alte retete de dulciuri:

Tort cu piersici

Crema de iaurt

Spuma de capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori