Se spala capsunele, se curata de codite si se trec prin sita. Piureul rezultat se fierbe cu zaharul pana se ingroasa. Se fierbe laptele, se pune gris
Se spala capsunele, se curata de codite si se trec prin sita. Piureul rezultat se fierbe cu zaharul pana se ingroasa.
Se fierbe laptele, se pune grisul in ploaie si, dupa ce a fiert,
se lasa la racit. Se amesteca rece cu pasta de fructe si cu albusurile batute spuma tare.Se tapeteaza o forma, se toarna compozitia si se coace in cuptor, la foc potrivit, in bain-marie, timp de 50 de minute.
Alte retete de dulciuri:
Tort cu piersici
Crema de iaurt
Spuma de capsuni
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii