Capsunile, curatate si spalate, se trec prin sita sau se zdrobesc furculita si se fierb impreuna cu zaharul cca 15 minute, pana se obtine o pasta cons
Capsunile, curatate si spalate, se trec prin sita sau se zdrobesc furculita si se fierb impreuna cu zaharul cca 15 minute, pana se obtine o pasta consistenta. Separat, se fierbe grisul in lapte, se lasa se racoreasca, apoi se amesteca cu faina, cu pasta de capsuni si cu albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o forma unsa cu unt, la cuptor, in bain-marie, la foc potrivit, timp de 45 de minute. Cand este gata, se lasa budica sa stea cateva minute in forma, apoi se rastoarna pe o farfurie.
Se serveste pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete recomandate:
budinca mere
Tarta cu branza dulce si capsuni
Pandispan cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii