Vinetele se apala si se taie subtiri,se presara cu sare si se lasa 1/2 ora,apoi se sterg,se dau prin faina,se prajesc in ulei fierbinte,pe ambele part
Vinetele se apala si se taie subtiri,se presara cu sare si se lasa 1/2 ora,apoi se sterg,se dau prin faina,se prajesc in ulei fierbinte,pe ambele parti.Se pun intr-o cratita 3-4 ling ulei,se adauga ceapa tocata si carnea data prin masina de tocat,se presara o lingura rasa de faina,se amesteca,apoi se adauga rosiile taiate si curatate de pelite si seminte,sare,piper si se amesteca din nou.Se lasa pe foc pana scade apa lasata de rosii,se adauga o ceasca cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade apa si carnea incepe a se rumeni.se adauga sosul alb,patrunjel verde tocat si se amesteca.Se pune intr-o cratita un strat de vinete prajite,un strat din compozitia de carne si tot asa alternativ pana se termina vinetele si carnea.deasupra trebuie sa se termine cu un strat de vinete.
cum doresti mai caldut mai rece.Pofta buna
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii