Vinetele se apala si se taie subtiri,se presara cu sare si se lasa 1/2 ora,apoi se sterg,se dau prin faina,se prajesc in ulei fierbinte,pe ambele part
Vinetele se apala si se taie subtiri,se presara cu sare si se lasa 1/2 ora,apoi se sterg,se dau prin faina,se prajesc in ulei fierbinte,pe ambele parti.Se pun intr-o cratita 3-4 ling ulei,se adauga ceapa tocata si carnea data prin masina de tocat,se presara o lingura rasa de faina,se amesteca,apoi se adauga rosiile taiate si curatate de pelite si seminte,sare,piper si se amesteca din nou.Se lasa pe foc pana scade apa lasata de rosii,se adauga o ceasca cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade apa si carnea incepe a se rumeni.se adauga sosul alb,patrunjel verde tocat si se amesteca.Se pune intr-o cratita un strat de vinete prajite,un strat din compozitia de carne si tot asa alternativ pana se termina vinetele si carnea.deasupra trebuie sa se termine cu un strat de vinete.
cum doresti mai caldut mai rece.Pofta buna
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu ştiu care variantă este mai corectă,am văzut că se folosesc ambele. In weekendul care tocmai s-a încheiat,nu am...
Cremeş (cremşnit)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii