Ciupercile spalate bine se toaca marunt de tot si se calesc in 50 g unt impreuna cu patrunjelul verde tocat.Separat 80g unt se freaca bine de tot cu 5
Ciupercile spalate bine se toaca marunt de tot si se calesc in 50 g unt impreuna cu patrunjelul verde tocat.Separat 80g unt se freaca bine de tot cu 5 galbenusuri, se adauga smantana, pesmetul,faina,ciupercile prajite si se amesteca totul cu 5 albusuri batute spuma tare.Se pune compozitia intr-o forma unsa cu 20g unt, cu pesmet si se fierbe in baie de apa o ora, acoperita cu capac, la cuptor.
Caldut
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii