Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, faina, vanilia, laptele putin cite putin si la urma albusurile spuma. Din acest aluat se
Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, faina, vanilia, laptele putin cite putin si la urma albusurile spuma. Din acest aluat se prepara clatite prajite numai pe o parte. Se face crema. Se freaca galbenusul cu zaharul si faina apoi cu smintina. Se unge fiecare clatita si se stringe in patru, se asaza in forma si se mai toarna deasupra un rest din compozitia de crema sau numai citeva linguri de smintina. Se coc la foc potrivit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii