Budinca de conopida

Se fierbe conopida si se lasa sa se scurga bine pe stecatoare.S e freaca galbenusurile cu untul proaspat,se adauga sunca taiata in bucatele,smantana,f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 conopida
  • 100g unt
  • 4 oua
  • 4linguri de smantana
  • 2 linguri faina
  • 150g parmezan sau svaiter
  • 100 g sunca
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe conopida si se lasa sa se scurga bine pe stecatoare.S e freaca galbenusurile cu untul proaspat,se adauga sunca taiata in bucatele,smantana,faina,branza si conopida sfaramata. Se amesteaca totul,se adauga albusurile batuet spuma tare,se adauga sare si se amesteca foarte usor. Se unge o forma incasabila cu unt,se presara cu pesmet,se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor incins,apoi se face focul mic. Se coace pana se rumeneste.
dupa preferinta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc