Se fierbe conopida si se lasa sa se scurga bine pe stecatoare.S e freaca galbenusurile cu untul proaspat,se adauga sunca taiata in bucatele,smantana,f
Se fierbe conopida si se lasa sa se scurga bine pe stecatoare.S e freaca galbenusurile cu untul proaspat,se adauga sunca taiata in bucatele,smantana,faina,branza si conopida sfaramata. Se amesteaca totul,se adauga albusurile batuet spuma tare,se adauga sare si se amesteca foarte usor. Se unge o forma incasabila cu unt,se presara cu pesmet,se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor incins,apoi se face focul mic. Se coace pana se rumeneste.
dupa preferinta
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii