Se fierbe conopida si se lasa sa se scurga bine pe stecatoare.S e freaca galbenusurile cu untul proaspat,se adauga sunca taiata in bucatele,smantana,f
Se fierbe conopida si se lasa sa se scurga bine pe stecatoare.S e freaca galbenusurile cu untul proaspat,se adauga sunca taiata in bucatele,smantana,faina,branza si conopida sfaramata. Se amesteaca totul,se adauga albusurile batuet spuma tare,se adauga sare si se amesteca foarte usor. Se unge o forma incasabila cu unt,se presara cu pesmet,se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor incins,apoi se face focul mic. Se coace pana se rumeneste.
dupa preferinta
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii