Se inmoaie feliile de cozonac in amestecul de vin si suc de fructe. Se asaza 4 felii pe fundul unui vas uns cu unt. Se asaza deasupra feliile de mere,
Se inmoaie feliile de cozonac in amestecul de vin si suc de fructe. Se asaza 4 felii pe fundul unui vas uns cu unt. Se asaza deasupra feliile de mere, presarate cu nuci, zahar si scortisoara, apoi alte felii de cozonac, mere, condimente, iar deasupra ultimele felii de cozonac. Peste acestea se toarna sucul de fructe cu vinul si se introduce tava in cuptor, la copt.
Se serveste cu smantana batuta cu zahar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii