Budinca de crema

Se fierb pe baia de apa laptele, faina, galbenusurile si coaja de lamiie, pina se ingroasa. Dupa ce se raceste, se adauga albusurile batute spuma si z

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • ¼ l lapte
  • 5 linguri zahar
  • 50 gr. faina
  • coaja de la 1 lamiie sau portocala
  • 1 pahar sirop de visine sau zmeura
  • 50 gr. unt

Mod de preparare

Se fierb pe baia de apa laptele, faina, galbenusurile si coaja de lamiie, pina se ingroasa. Dupa ce se raceste, se adauga albusurile batute spuma si zaharul. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia, se acopera si se fierbe din nou pe baia de apa ¾- 1 ora.

Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu sirop.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci