Budinca de cus-cus este o reteta de budinca delicioasa, potrivita pentru micul dejun. Seamana cu budinca de orez cu lapte, dar este mai sanatoasa.
Intr-un vas se fierbe laptele cu o cana zahar si cu esenta de vanilie. Dupa 5 minute de fierbere se adauga cus-cus-ul, se amesteca usor, se mai lasa pe foc 2-3 minute si se opreste focul.
Nucile caramelizate: Se prajesc nucile in cuptor 2-3 minute. Se face un caramel din 2-3 linguri zahar, se adauga 50 g nuci prajite si se amesteca rapid. Se intind nucile caramelizate pe o folie de aluminiu. Cand sunt reci, se faramiteaza la mixer.
Cupa de ciocolata: Se bat ouale cu 1 cana zahar, dupa care se adauga treptat untul, ness-ul si 3 linguri de lapte praf .Se fierb la foc mic pana ce crema se ingroasa. Se omogenizeaza foarte bine compozitia si apoi se toarna in boluri invelite in folie de aluminiu, astfel incat ciocolata sa ia forma bolului. Se lasa sa se raceasca.
In bolurile de ciocolata se pune cus-cus-ul amestecat cu nucile caramelizate si menta tocata. Se da la rece pentru 60 de minute.
Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Se serveste rece , decorata cu menta .
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii