Se taie fructele feliute si se lasa la macerat in rom. Se face un sos alb, foarte legat, din unt, faina, lapte si vanilie, apoi se adauga galbenusuri
Se taie fructele feliute si se lasa la macerat in rom. Se face un sos alb, foarte legat, din unt, faina, lapte si vanilie, apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma. Se tapeteaza o forma cu unt si pesmet. Se aseaza un rand de compozitie, un rand de fructe si iarasi un rand de compozitie, un rand de fructe, si tot asa pana se umple forma. Se pun deasupra caisele confiate taiate si se da la cuptor timp de 35 de minute.
Se serveste cu sirop din dulceata.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Galuste cu prune
Tiramisu
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeIubim pestele, de aceea se gaseste destul de des, de cateva ori pa saptamana, in meniul familiei mele. Puteti urmari reteta...
Macrou cu legume la cuptor (reteta video)Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii