Se bat spuma tare3albusuri,se adauga in ploaie grisul si se bate mereu;se introduc galbenusurile cate unul,pe rand,si se bate bine compozitia,apoi se
Se bat spuma tare3albusuri,se adauga in ploaie grisul si se bate mereu;se introduc galbenusurile cate unul,pe rand,si se bate bine compozitia,apoi se adauga sare,boabe de visine si coji de portocale din dulceata si se amesteca usor.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se pune in cuptor sa se coaca.Cand s-a copt se toarna peste budinca 750ml lapte fierbinte in care s-a adaugat zahar dupa gust si vanilie.Se lasa inca putin in cuptor sa patrunda bine laptele,iar deasupra se toarna un strat subtire de zahar ars.
Cand se raceste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii