Se unge usor cu unt si se presara cu pesmet fin, o forma rotunda sau o cratita. Pe fund se asterne in strat uniform o treime din cantitatea de gris, p
Se unge usor cu unt si se presara cu pesmet fin, o forma rotunda sau o cratita. Pe fund se asterne in strat uniform o treime din cantitatea de gris, peste el se pune jumatate din merele rase, iar peste mere se presara jumatate din cantitatea de zahar si bucatele de unt. Se repeta operatia acoperind cu ultima treime din cantitatea de gris. Peste el se aranjeaza citeva rotogoale de mar curatat de coaja si seminte. Se toarna laptele clocotit si se da la cuptor la foc potrivit lasind sa se rumeneasca. Se rastoarna pe o farfurie apoi se acopera cu o a doua si se rastoarna iar, in asa fel ca sa apara rotogoalele de mar
Budinca se poate servi atit calda cit si rece

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii