Budinca de gris cu zmeura este o reteta foarte usoara si foarte aromata. Portocalele scot foarte bine in evidenta aroma irezistibila a zmeurei.
Cuptorul se incinge la 180 grade C. Se unge cu unt o forma de chec de 30 cm. lungime; se presara pesmet. Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Se bat cu mixerul timp de cca. 10 minute iaurtul, ouale, zaharul tos, zaharul vanilinat si untul. Se amesteca grisul impreuna cu praful de copt si se omogenizeaza inauntru. Se curata zmeura si se repartizeaza pe fundul formei. Se aseaza deasupra aluatul si se niveleaza. Se scoate din cuptor, se inteapa si se insiropeaza cu suc de portocale.
Pofta buna! Reteta de budinca de gris cu portocale si zmeura a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii