Budinca de gris cu zmeura este o reteta foarte usoara si foarte aromata. Portocalele scot foarte bine in evidenta aroma irezistibila a zmeurei.
Cuptorul se incinge la 180 grade C. Se unge cu unt o forma de chec de 30 cm. lungime; se presara pesmet. Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Se bat cu mixerul timp de cca. 10 minute iaurtul, ouale, zaharul tos, zaharul vanilinat si untul. Se amesteca grisul impreuna cu praful de copt si se omogenizeaza inauntru. Se curata zmeura si se repartizeaza pe fundul formei. Se aseaza deasupra aluatul si se niveleaza. Se scoate din cuptor, se inteapa si se insiropeaza cu suc de portocale.
Pofta buna! Reteta de budinca de gris cu portocale si zmeura a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii