Se fierbe in clocote laptele cu 6 linguri zahar si coaja de lamiie, se adauga grisul in ploaie, amestecind tot timpul cu telul. Cind grisul s-a umflat
Se fierbe in clocote laptele cu 6 linguri zahar si coaja de lamiie, se adauga grisul in ploaie, amestecind tot timpul cu telul. Cind grisul s-a umflat se lasa sa se raceasca si se adauga untul, galbenusurile si albusurile batute spuma. Separat, se ia o cratita mica in care se pune restul de zahar si se arde pe foc. Cind zaharul s-a rumenit si curge, se ia cratita de pe foc si se rasuceste in asa fel, incit zaharul sa imbrace peretii si fundul cratitei. Se lasa sa se raceasca, se toarna grisul, se asaza cratita intr-un vas mai mare cu apa clocotita, fie pe foc, fie in cuptor, unde ramine descoperita ca sa se rumeneasca budinca. Dupa 1 ora se scoate, se lasa sa se raceasca si se rastoarna pe o farfurie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii