Se rad lamaile de coaja si se stoarce zeama. Se amesteca cu untul cald, cu zaharul pus treptat si galbenusurile pe rand. Cand compozitia devine pufoas
Se rad lamaile de coaja si se stoarce zeama. Se amesteca cu untul cald, cu zaharul pus treptat si galbenusurile pe rand. Cand compozitia devine pufoasa, se inglobeaza albusurile batute spuma si se toarna in forma tapetata. Se coace in cuptor, la foc moderat, timp de 40 de minute.
Se rastoarna pe un platou si se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Crema de iaurt
Tort cu mere coapte
Prajitura Negresa

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii