Se fierbe laptele cu zahar si coaja de la o lamiie taiata in fisii, amestecind continuu. Separat, intr-o cratita, se pune untul si, cind s-a topit, se
Se fierbe laptele cu zahar si coaja de la o lamiie taiata in fisii, amestecind continuu. Separat, intr-o cratita, se pune untul si, cind s-a topit, se adauga incet faina. Se toarna putin cite putin laptele, fara coaja de lamiie, peste faina, amestecind mereu pina devine ca o ciulama. Cind incepe sa clocoteasca, se ia vasul de pe foc. Se lasa sa se raceasca, se adauga coaja rasa de la a doua lamiie, se incorporeaza pe rind galbenusurile. La urma, se pun albusurile batute spuma tare. Intr-un vas, se ard putin 2 linguri de zahar si se imbraca peretii acestuia. Se toarna aici compozitia de budinca si se coace pe baie de aburi, o ora, la cuptor, cu foc potrivit.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSos delicios de mazare este simplu de facut pentru aceasta reteta de sos va trebuie un borcan mare de mazare.
Sos delicios de mazareRetete dietetice
Sarmalute in foi de vita cu smantana si caviar de ardei iuteMulti suntem in cautare de retete de post, dorim sa mai pregatim altceva decat ceea ce facem de obicei. Am vazut reteta de...
Desert prajitura cu foi si crema de ciocolata de post, fara zaharSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii