Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea pe razatoarea m
Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea pe razatoarea mica.Se amesteca macaroanele cu 100 g unt,cu branza,cu sunca si ouale.Se face o foaie de taitei dintr-un ou,faina si putina apa.Se intinde o foaie care care sa imbrace forma unsa cu unt si sa depaseasca putin si in afara.Se aseaza macaroanele,se acopera cu foaia ce a depasit marginile cratitei,se unge cu unt si se pune la cuptor sa se coaca timp de 20 minute.
Se serveste cu sos de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSupa de mugur de vițel, cu chimen, este cea mai apreciată supă preparată de mine. Tuturor prietenilor și familiei le...
Supa de mugur de vitel, cu chimen
Comentarii