Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea pe razatoarea m
Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea pe razatoarea mica.Se amesteca macaroanele cu 100 g unt,cu branza,cu sunca si ouale.Se face o foaie de taitei dintr-un ou,faina si putina apa.Se intinde o foaie care care sa imbrace forma unsa cu unt si sa depaseasca putin si in afara.Se aseaza macaroanele,se acopera cu foaia ce a depasit marginile cratitei,se unge cu unt si se pune la cuptor sa se coaca timp de 20 minute.
Se serveste cu sos de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii