Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea pe razatoarea m
Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea pe razatoarea mica.Se amesteca macaroanele cu 100 g unt,cu branza,cu sunca si ouale.Se face o foaie de taitei dintr-un ou,faina si putina apa.Se intinde o foaie care care sa imbrace forma unsa cu unt si sa depaseasca putin si in afara.Se aseaza macaroanele,se acopera cu foaia ce a depasit marginile cratitei,se unge cu unt si se pune la cuptor sa se coaca timp de 20 minute.
Se serveste cu sos de rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii