Budinca de macaroane cu branza de vaci este o reteta clasica, simpla, fara ingrediente complicate si pe gustul celor mici. Se pun la fiert macaroanele in apa cu putin ulei si sare. Intre timp se pregateste branza de vaci, cu 1 lingura coaja de lamaie, 50 g stafide, zahar .
Se pun la fiert macaroanele in apa cu putin ulei si sare.
Intre timp se pregateste branza de vaci, cu 1 lingura coaja de lamaie, 50 g stafide, zahar dupa gust, 1 plic zahar vaniliat. Se scurg macaroanele. Se unge o tava cu unt si se presara pesmet.
Se pune jumatate din macaroane, peste branza de vaci, iar la sfarsit restul macaroanelor. Ouale se bat impreuna cu laptele si 1-2 linguri de zahar.
Se da la cuptor pana se rumeneste putin pe deasupra.
Budinca de macaroane cu branza de vaci se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii