Budinca de macaroane fiarta pe baie de apa

Se rup macaroanele si se fierb in apa multa clocotita cu sare. Se scurg, se limpezesc si se amesteca cu cascavalul ras, galbenusurile, albusurile batu

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g macaroane
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 75 g unt
  • 1 lingura pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se rup macaroanele si se fierb in apa multa clocotita cu sare. Se scurg, se limpezesc si se amesteca cu cascavalul ras, galbenusurile, albusurile batute spuma si jumatate din unt. Cu restul de unt se unge o forma cu capac, se presara cu pesmet, se toarna amestecul, se acopera si se fierbe pe baia de apa, in cuptor ¾ -1 ora.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori