Budinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara foarte usor, este aromata si delicioasa.
Se freaca untul cu zaharul, coaja de lamaie rasa si galbenusurile puse pe rand, apoi se adauga smantana, sare, faina, malaiul, branza de vaci, praful de copt stins cu zeama de lamaie si dupa ce se amesteca bine se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor pana se incorporeaza.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt si se introduce in cuptorul bine incins. Se coace 40-50 de minute pana se rumeneste la suprafata.
Budinca de malai cu branza de vaci se serveste calda, cu iaurt sau smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii