Budinca de malai cu branza de vaci

Budinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara foarte usor, este aromata si delicioasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Budinca de malai cu branza de vaci

Ingrediente

  • 300 g malai
  • 100 g faina
  • 400 g branza de vaci
  • 5-6 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • coaja de lamaie rasa
  • 1/2 pachetel praf de copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 200 g smantana

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, coaja de lamaie rasa si galbenusurile puse pe rand, apoi se adauga smantana, sare, faina, malaiul, branza de vaci, praful de copt stins cu zeama de lamaie si dupa ce se amesteca bine se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor pana se incorporeaza.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt si se introduce in cuptorul bine incins. Se coace 40-50 de minute pana se rumeneste la suprafata.


Budinca de malai cu branza de vaci se serveste calda, cu iaurt sau smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc