Malaiul, faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si uleiul, se pun intr-un castron. Se amesteca cu lingura, adaugind cite putin sifon. Dupa ce s-a pus tot
Malaiul, faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si uleiul, se pun intr-un castron. Se amesteca cu lingura, adaugind cite putin sifon. Dupa ce s-a pus tot sifonul se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, apoi se amesteca din nou si se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presarata cu faina. Se coace la cuptor la foc potrivit. In compozitie se pot amesteca fructe din dulceata sau bucatele de rahat Se serveste taiata in bucati presarate cu zahar vanilat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii