Se topeste untul intr-o cratita,se adauga faina si se amesteca,apoi se adauga laptele,amestecand mereu.Se introduce zahar dupa gust,se amesteca bine,s
Se topeste untul intr-o cratita,se adauga faina si se amesteca,apoi se adauga laptele,amestecand mereu.Se introduce zahar dupa gust,se amesteca bine,se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Se adauga galbenusurile treptat si se amesteca dupa fiecare,apoi albusurile batute spuma.Merele spalate se taie felii si se presara peste ele zahar.Se spala prunele si se taie in doua.Se unge o forma cu unt,se asaza un strat de sos,unul de prune si iar un strat de sos si unul de mere si se repeta pana se umple cratita.Pe ultimul strat de sos se asaza felii de caise.SE introduce budinca in cuptor sa se coaca.
Se serveste cu un sirop.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii