Se topeste untul intr-o cratita,se adauga faina si se amesteca,apoi se adauga laptele,amestecand mereu.Se introduce zahar dupa gust,se amesteca bine,s
Se topeste untul intr-o cratita,se adauga faina si se amesteca,apoi se adauga laptele,amestecand mereu.Se introduce zahar dupa gust,se amesteca bine,se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Se adauga galbenusurile treptat si se amesteca dupa fiecare,apoi albusurile batute spuma.Merele spalate se taie felii si se presara peste ele zahar.Se spala prunele si se taie in doua.Se unge o forma cu unt,se asaza un strat de sos,unul de prune si iar un strat de sos si unul de mere si se repeta pana se umple cratita.Pe ultimul strat de sos se asaza felii de caise.SE introduce budinca in cuptor sa se coaca.
Se serveste cu un sirop.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii