Se topeste untul intr-o cratita,se adauga faina si se amesteca,apoi se adauga laptele,amestecand mereu.Se introduce zahar dupa gust,se amesteca bine,s
Se topeste untul intr-o cratita,se adauga faina si se amesteca,apoi se adauga laptele,amestecand mereu.Se introduce zahar dupa gust,se amesteca bine,se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Se adauga galbenusurile treptat si se amesteca dupa fiecare,apoi albusurile batute spuma.Merele spalate se taie felii si se presara peste ele zahar.Se spala prunele si se taie in doua.Se unge o forma cu unt,se asaza un strat de sos,unul de prune si iar un strat de sos si unul de mere si se repeta pana se umple cratita.Pe ultimul strat de sos se asaza felii de caise.SE introduce budinca in cuptor sa se coaca.
Se serveste cu un sirop.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneCred ca dintre fructele minunate ale naturii, zmeura este de departe, unul dintre cele mai parfumate si mai placute papilelor...
Desert inghetata de zmeura si vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii