Budinca de mere

Merele curatate de coaja se rad pe razatoarea de sticla sau de material plastic. Margarina frecata cu zaharul se amesteca bine cu stafidele, merele si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 mere mari
  • 20 gr. pesmet fin
  • 10 gr. stafide
  • 20-30 gr. margarina
  • 20 gr. zahar tos
  • 2 albusuri

Mod de preparare

Merele curatate de coaja se rad pe razatoarea de sticla sau de material plastic. Margarina frecata cu zaharul se amesteca bine cu stafidele, merele si albusurile batute spuma, dupa care amestecul se pune intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu pesmet si se da la cuptor la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci